Lake Tour Svitava

CroatianEnglishFrenchGermanItalianSpanish

Gastronomska Hercegovina

Lake Tour Svitava poziva vas na nezaboravno gastronomsko putovanje gdje ćete uživati u domaćim i uvijek svježim okusima, obasjanim prirodnom ljepotom Svitavskog jezera u srcu Parka prirode Hutovo blato. Naša gastronomska ponuda predstavlja spoj autentičnosti i svježine, pružajući vam jedinstveno iskustvo uz prirodu koja odiše raznovrsnim ljepotama.

Domaća atmosfera koja nas okružuje dodatno će obogatiti vaše iskustvo, dok se opuštate uz raznolike aktivnosti. Kako bismo vam osigurali najbolji gastronomski doživljaj, unaprijed rezervirajte svoje mjesto i istražite raznolikost okusa koje nudi naša kuhinja, pripremljena s pažnjom i ljubavlju.

Započnite svoje putovanje s Hercegovačkom hladnom platom, uživajući u svježim i biranim sastojcima koji predstavljaju pravi uvod u našu gastronomsku ponudu. Teletina i janjetina ispod peke, spravljene na tradicionalni hercegovački način, donose vam autentičnost okusa domaće kuhinje. Mješano meso s roštilja oduševit će vas svježinom i sočnošću, dok se svježa riba sa roštilja ističe morskim i riječnim notama koje će vas osvojiti.

Za ljubitelje divljači, čobanac od divljači pružit će vam nezaboravno iskustvo tradicionalnih okusa. Brudet od jegulje i žaba predstavlja hrabri izbor za istraživanje lokalnih specijaliteta. Na kraju, zasladite svoje nepce tradicionalnim kolačem od smokve, osjetivši harmoniju slatkog završetka vašeg gastronomskog doživljaja.

Dopustite nam dodatno obogatiti vaš doživljaj s odabirom raznih hercegovačkih vina koja će upotpuniti svaki zalogaj i pružiti vam autentično vinsko iskustvo. Lake Tour Svitava obećava vam ne samo prirodnu ljepotu već i kulinarsko i vinsko iskustvo koje će ostati u vašem sjećanju. Rezervirajte svoje mjesto i dopustite nam da vam predstavimo svježinu, okuse domaće hrane te bogatstvo hercegovačkih vina na način koji će vas oduševiti.

U LAKE TOUR SVITAVA gastronomskoj ponudi prikazati ćemo neka stara i današnja autohtona jela preko kojih možete vidjeti, kako se život prije odvijao i sada, kakve namirnice se koriste, kakvi začini se koriste i raznolikost biljnog i životinjskog svijeta, kako u selima, gradovima, kontinentalnim i primorskim, svako jelo može vam ispričati svoju priču, doslovno svako jelo nosi naziv ” ISPRIČATI ĆU TI PRIČU

Neka od najznačajnih tradicionalnih jela Hercegovine, koja se mogu naći na meniju LAKE TOUR SVITAVA :