Lake Tour Svitava

CroatianEnglishFrenchGermanItalianSpanish

Outdoor Čapljina - Svitava

Ljubitelji se prirode , aktivnog odmora i adrenalina, područje Hercegovine bogato rijekama, jezerama, planinama, špiljama krije mnoge ljepote, koje čekaju vas da ih istražite. Čekaju na vas predivne ture na Svitavskom jezeru s Lake Tour Svitava, gdje se možete predivno opustiti uz promatranje i osluškivanje ptica i netaknute prirode. Osim tura na Svitavskom jezeru, na lokaciji Lake Tour Svitava imaju raznoliku ponudu osim gastronomije,  i aktivnosti , a neke od njih su: plivanje, ronjenje, šetanje predivnim rubom ( bajerom ) Svitavskog jezera,  mali nogomet, odbojka, ribolov, kajakarenje, itd. U blizini Lake Tour Svitava , široka je ponuda vanjskih  aktivnosti i atrakcija koje možete ubaciti i popuniti vaš dnevni raspored bilo da ste sami ili u grupi, i da budete zadovoljni s vašim provedenim vremenom. Neke od njih zahtjevaju posebnog vodiča, tu se morate informirati s lokalnom turističkom zajednicom ili s nekom turističkom agencijom.      

” DOĐI DA VIDIŠ, DOĐI DA SE DIVIŠ “. 

Biciklizam

Ljubitelji ste prirode i biciklizma. Područje Hercegovine , selo Svitava, općina Čapljina i njezina okolica vam nude bezbroj mogućnosti za provod na biciklu. Od makadamskih putova do asfaltiranih cesta, bilo da ste u obiteljskom krugu, ili da sami putujete ili s društvom, neovisno o tome da li ste rekreativac ili profesionalni sportaš, na području Svitave i okolice pronaći ćete raznolike savrštene staze. 

Šetanje i planinarenje

Prodišite uz staze za šetanje i planinarenje koje se nalaze  u blizini Lake Tour Svitava. Nebitno, da li ste rekreativac, ili osoba s iskustvom, ovo područje će vas oduševiti okolinom koja će vam pružiti nezaboravni doživljaj i lijepe slike za uspomenu. Neka od njih se mogu u cijelosti obići  tokom čitave godine, a neka između proljeća i jeseni. 

Trčanje

Područje Hercegovine prepoznatljivo je po velikom brojem sunčanih dana i prelijepom prirodom, pa to područje čini jako aktivnim, pa tako i za trčanje. U općini Čapljina postoje 4 rijeke Neretva, Krupa, Trebižet, Bregava,pa s tim postoje mjesta uz rijeke poput nasipa koji su idealni za trčanje. Lokacija Lake Tour Svitava se nalazi na samom robu Svitavskog jezera koje pripada park prirode Hutovo blato, pa s tim posjeduje savršene staze za trčanje. 

Kupanje

Volite avanture u ljeto, kupanje u rijekama i jezerima, Čapljina i Svitava imaju sve to. Malo dalje od nas, nalazi se  jedini bosanskohercegovački izlaz na Jadransko more, općina Neum, povoljni klimatski uvjeti omogućuju, osim kupanja i sunčanja, gotovo tijekom 7 mjeseci godišnje i klimatsku terapiju, koju čine čisti primorski zrak, šetnje obalom, te bavljenje raznim športovima na vodi. S prijateljima, obitelji, nebitno, uživajte pod zvjezdanim nebom Hercegovine u netaknutoj prirodi. Osjećajte se kao i nikad u životu, prepuni lijepih doživljaja i slika koje će vas podsjećati na prelijepo ljeto u Svitavi i Hercegovini !!! 

Veslanje

Volite veslanje !!! Istražite Čapljinu na malo drugačiji način ploveći njezinim rijekama i Svitavskim jezerom. Naići ćete na prelijepe vijugave rijeke s netaknutom rijekom, i povijesnom baštinom, uz raznolik biosvijet i životinjski svijet. Veslanje na Svitavskom jezeru uz cvrkut ptica, ostaviti će na vas nezapamćene slike netaknute prirode, a dok prilazite raznim uvalama divit će te se tajanstvenošću koje pružaju, uz lagani povjetarac koji vam klizi po licu.

Ribolov

Volite ribolov. Došli ste na pravo mjesto lokacija Lake Tour Svitava nalazi se na Svitavskom jezeru. Iskušajte svoj zanat u herecegovačkim vodama, bacite udicu i čekajte štuku, šarana, grgeča, peškelja ili soma da zagrizu mamac!  Pridružite se zaljubljenicima u ribolov iz svih krajeva Bosne i Hercegovine koji na Svitavsko jezero dolaze kako bi promatrali, divili se i uživali u ribolovu. 

Speleologija

Hercegovina je kraška regija, pa s tim ima velik broj speleoloških objekata. Speleološke objekte kraseprostrani hodnici, dvorane , podzemne vode i vodopadi, endemske vrste , prekrasni ukrasi geološki forma stalaktika, stalagmita. U blizini Lake Tour Svitava nalazi se jedna takva špilja koja je najbogatija špilja po bioraznolikosti na svijetu, uz endemsku čovječju ribicu, čini nezaobilaznu točku na vašem putovanju.

Kampiranje

Volite kampiranje , bijeg u prirodu, čini vam se idealnim, nakon stresnih radnih dana. Idete s obitelji, prijateljima područje oko i u blizini Svitavskog jezera ( park prirode Hutovo blato ) idealno je mjesto za kampiranje. Mnogo brojna su mjesta uz jezero i cestu na ovom dijelu, koja čekaju na vas da ih otkrijete, a i domaći narod će vas dočekati širokih ruka, i pružiti vam mjesto za kampiranje, kao i da okusite domaću tradicionalnu hranu.